restaurant brasa beemster vergaderlocatie

Vergaderlocatie Beemster

Vergaderlocatie Beemster

In de vergaderruimtes van BRASA Beemster voelt u zich direct thuis. De inspirerende ruimtes en de landelijke omgeving geven u de kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek van kantoor. Onze vergaderruimtes zorgen ervoor dat u volledig ongestoord en effectief kan werken.

De vergadermogelijkheden van BRASA Beemster

De vergaderarrangementen van restaurant BRASA Beemster zijn inclusief huur vergaderruimte en op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen berekenen wij een toeslag voor de zaalhuur. Bij 20 personen of meer zal er een mindering op de prijs per persoon van toepassing zijn. Heeft u specifieke wensen voor uw vergaderlocatie? Wij nemen graag al uw vergaderwensen met u door.

Vergaderlocatie huren

Welkom Bij BRASA Beemster

Creatieve vergaderlocatie in een rustige en landelijke omgevingen van de Beemster.

Beschikbare vergaderruimtes

  • Proeflokaal – tot 15 personen
  • Raadzaal – tot 30 personen
  • Grote zaal – tot 150 personen

Faciliteiten

  • Snelle WIFI
  • Beamer en geluidssysteem
  • Notitieblokken en pennen
  • Flipover, postits en stiften

Goed om te weten

  • Op 20 minuten rijden vanaf Amsterdam
  • Goed bereikbaar via de A7
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Reserveren

Vergaderlocatie Beemster

Een vergadering is natuurlijk geen doel, maar een middel om tot resultaat te komen. Daarom is het soms nuttig om in een andere omgeving zaken met elkaar te bespreken. Een externe vergaderlocatie kan daarbij uitkomst bieden.

Een vergaderruimte die meer sfeer biedt dan uw eigen zakelijke vergaderruimte op kantoor brengt u in een andere mindset. Hierdoor kan het zijn dat u sneller afspraken met elkaar maakt en misschien al tot een start van de uitvoering komt.

Bent u op zoek naar een sfeervolle vergaderruimte buiten kantoor? Dan bent u bij restaurant BRASA Bar & Kitchen in Midden-Beemster zeker aan het juiste adres. Naast gezellig dineren en uitgaan, zijn wij ook een perfecte vergaderlocatie.

Onze sfeervolle vergaderruimtes bieden u alle faciliteiten voor de perfecte vergadering. De mooie omgeving van de Beemster geeft u rust. Kortom de perfecte vergaderlocatie voor uw bedrijf.

Vergaderruimte per dagdeel

Het team van restaurant BRASA Beemster helpt u graag met het afstemmen van al uw vergaderwensen. Onze vergaderruimtes boekt u heel flexibel per dagdeel. Heeft u behoefte aan slechts een ochtend vergaderen? Dat is geen probleem. Maar ook een middag en avond behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Geef ons uw wensen door en wij zorgen dat uw vergadering perfect wordt geregeld.

Mogelijkheden vergaderlocatie

BRASA Beemster biedt uiteraard diverse vergaderarrangementen. Naast vergaderen is het ook mogelijk aansluiten te lunchen en dineren. De lunches en diners vinden plaats in ons restaurant en niet in de vergaderruimte.

Eventueel behoort ook een aansluitende borrel tot de mogelijkheden. Deze kunnen wij zowel in de vergaderruimte als in ons restaurant verzorgen.

Ook warme en koude dranken en eventueel hapjes tijdens de vergadering behoren tot de mogelijkheden. Laat ons weten hoe wij uw vergadering het beste kunnen faciliteren. Vraag onze informatiebrochure aan voor alle mogelijkheden.

Een vergaderruimte boeken

Direct een vergaderruimte reserveren of eerst uw wensen afstemmen? Vraag een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Meer weten over restaurant BRASA Beemster?

> Menukaart > Foto’s > Openingstijden restaurant

Bekijk ook > Restaurant Beemster > Restaurant Purmerend