Trouwlocatie

Trouwlocatie

De mooiste dag van uw leven verdient natuurlijk een prachtige trouwlocatie. Want een mooie locatie zorgt voor een goede sfeer gedurende uw trouwdag en tijdens het feest in de avond en voor mooie herinneringen aan uw huwelijk. Daarvoor bent u bij de trouwlocatie BRASA Beemster in Noord Holland aan het juiste adres.
BRASA is gevestigd in het voormalige Heerenhuis in de Beemster en staat door zijn authentieke sfeer en prachtige tuin bekend als een zeer populaire trouwlocatie in de omgeving.

Heeft u speciale wensen of vragen omtrent uw bruiloft? Ons team van BRASA Beemster staat voor u klaar om u de mooiste dag van uw leven te bezorgen.

Bereken hier jouw kosten

Offerte aanvragen

Je kunt nu vrijblijvend jouw eigen offerte én dag-indeling maken bij BRASA Beemster voor jullie eigen bruiloft!

Kies de gewenste datum maar ook de diverse hapjes-, drankjes-, diner- mogelijkheden die wij te bieden hebben. Daarna kan er een afspraak worden gemaakt om samen met onze eventmanagers de bruiloft tot in detail te bespreken. Zo komt jullie bruiloft pas echt tot leven!

Offerte aanvraagformulier

Parkeergelegenheid

Restaurant BRASA Beemster is de perfecte trouwlocatie. Naast een prachtige tuin en sfeervol restaurant zijn wij voor uw gasten tijdens de bruiloft goed bereikbaar. Vanuit Purmerend en vanaf de A7 bent u binnen enkele minuten bij ons restaurant. Ons restaurant beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Routebeschrijving

Openingstijden

U kunt bij restaurant BRASA Beemster op elk gewenst moment terecht als trouwlocatie. U bent op onderstaande dagen en tijden van harte welkom. Maar heeft u andere wensen voor uw bruiloft dan bespreken wij deze graag met u.

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 – 23:00 uur
Donderdag 11:00 – 23:00 uur
Vrijdag 11:00 – 23:00 uur
Zaterdag 11:00 – 23:00 uur
Zondag 11:00 – 23:00 uur

Tips voor uw bruiloft

Voor de meesten is trouwen een nieuwe ervaring. Natuurlijk wil je dat de mooiste dag van uw leven perfect verloopt. Het Team van BRASA Beemster staat voor u klaar om uw wensen te vervullen en er een prachtige dag van te maken. Om vooraf een aantal zaken goed te regelen voorkomt u veel stress op het laatste moment. Wij geven u vijf tips voor uw bruiloft.

Bepaal een budget voor uw bruiloft

Een bruiloft kunt u natuurlijk zo goedkoop of duur maken zoals u zelf wilt. Maar om te zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan, doet u er verstandig aan om vooraf een budget op te stellen. Zo weet u tijdens het plannen snel genoeg waar u nog iets extra’s kan doen of wanneer u beter voor een alternatief kunt kiezen.

Boek uw trouwlocatie op tijd

Natuurlijk verwelkomen wij u graag als bruid en bruidegom op onze sfeervolle trouwlocatie. Maar als u niet tijdig boekt, dan loopt u het risico dat iemand u voor is en dat u moet uitwijken naar een andere locatie. Wij adviseren u dan ook om zo vroeg mogelijk onze trouwlocatie te boeken.

De stijl van het feest

Geen bruiloft zonder feest en laat BRASA Beemster toevallig een goede feestlocatie zijn. Om er een knallend feest van te maken, is het belangrijk dat u een stijl kiest die bij u en uw partner past. Wij nemen graag vooraf alle wensen met u door zodat wij de trouwlocatie volledig in stijl kunnen inrichten.

Nodig gasten tijdig uit

De mooiste dag van uw leven is natuurlijk niet compleet zonder lieve vrienden en familie. Maar om te zorgen dat iedereen aanwezig is, doet u er verstandig aan om de uitnodigingen op tijd te versturen. Het is gebruikelijk om uitnodigingen ongeveer acht weken vooraf te versturen.

Kies voor passend entertainment

Muziek mag natuurlijk niet ontbreken op uw bruiloft. Kies een vorm die bij u past. Gaat u voor een band of een DJ? Het team van BRASA Beemster helpt u graag met het aankleden van de trouwlocatie en het afstemmen van uw muzikale voorkeur.