Trouwlocatie

U GAAT TROUWEN! GEFELICITEERD!

De mooiste dag van uw leven verdient natuurlijk een prachtige locatie.
Want een mooie locatie draagt bij aan een goede sfeer en voor waardevolle herinneringen aan uw trouwdag.
Bij Brasa Beemster bent u hiervoor aan het juiste adres!

Offerte aanvragen

LOCATIE

Brasa is gevestigd in het voormalig Heerenhuis in de Middenbeemster en staat bekend om zijn authentieke uitstraling en ongedwongen, gezellige sfeer.
De mooie tuin, het riante terras en de moderne feestzalen geven u de gelegenheid om uw bruiloft zowel binnen als buiten te vieren en maken Brasa Beemster een zeer populaire trouwlocatie in de omgeving.

OVERNACHTEN

Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om bij ons te blijven overnachten in de prachtige bruidssuite van Boutique hotel BRASA. Na een fantastische dag zo je bed in kunnen om nog lekker na te genieten, en de volgende ochtend rustig wakker worden met een lekker ontbijtje. Ook uw gasten kunnen lekker blijven slapen na jullie feestelijke dag!

Parkeergelegenheid

Naast een prachtige tuin en sfeervol restaurant zijn wij voor uw gasten tijdens de bruiloft goed bereikbaar. Vanuit Purmerend en vanaf de A7 bent u binnen enkele minuten bij ons restaurant. We beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Routebeschrijving

MOGELIJKHEDEN

U kunt bij ons terecht voor de huwelijksceremonie, maar natuurlijk ook voor de borrel, receptie, diner en/of feest. Wij bespreken graag de verschillende opties met u!

Waar u ook voor kiest, ons team staat voor u klaar om er samen met u een onvergetelijke dag van te maken!

Offerte aanvragen

U kunt nu vrijblijvend uw eigen offerte én dag-indeling maken bij BRASA Beemster voor uw eigen bruiloft!

Kies de gewenste datum maar ook de diverse hapjes-, drankjes-, diner- en feestmogelijkheden die wij te bieden hebben. Daarna neemt onze eventmanager contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak worden uw wensen tot in detail besproken. Zo komt uw bruiloft pas echt tot leven!

Offerte aanvraagformulier

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag eens een kijkje bij ons komen nemen zodat u zelf de sfeer kan proeven?
U bent op onderstaande dagen en tijden van harte welkom. Graag tot ziens!

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 – 23:00 uur
Donderdag 11:00 – 23:00 uur
Vrijdag 11:00 – 23:00 uur
Zaterdag 11:00 – 23:00 uur
Zondag 11:00 – 23:00 uur

Tips voor uw bruiloft

Voor de meesten is trouwen een nieuwe ervaring. Natuurlijk wil je dat de mooiste dag van uw leven perfect verloopt. Het Team van BRASA Beemster staat voor u klaar om uw wensen te vervullen en er een prachtige dag van te maken. Om vooraf een aantal zaken goed te regelen voorkomt u veel stress op het laatste moment. Wij geven u vijf tips voor uw bruiloft.

Bepaal een budget voor uw bruiloft

Een bruiloft kunt u natuurlijk zo goedkoop of duur maken zoals u zelf wilt. Maar om te zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan, doet u er verstandig aan om vooraf een budget op te stellen. Zo weet u tijdens het plannen snel genoeg waar u nog iets extra’s kan doen of wanneer u beter voor een alternatief kunt kiezen.

Boek uw trouwlocatie op tijd

Natuurlijk verwelkomen wij u graag als bruid en bruidegom op onze sfeervolle trouwlocatie. Maar als u niet tijdig boekt, dan loopt u het risico dat iemand u voor is en dat u moet uitwijken naar een andere locatie. Wij adviseren u dan ook om zo vroeg mogelijk onze trouwlocatie te boeken.

De stijl van het feest

Geen bruiloft zonder feest en laat BRASA Beemster toevallig een goede feestlocatie zijn. Om er een knallend feest van te maken, is het belangrijk dat u een stijl kiest die bij u en uw partner past. Wij nemen graag vooraf alle wensen met u door zodat wij de trouwlocatie volledig in stijl kunnen inrichten.

Nodig gasten tijdig uit

De mooiste dag van uw leven is natuurlijk niet compleet zonder lieve vrienden en familie. Maar om te zorgen dat iedereen aanwezig is, doet u er verstandig aan om de uitnodigingen op tijd te versturen. Het is gebruikelijk om uitnodigingen ongeveer acht weken vooraf te versturen.

Kies voor passend entertainment

Muziek mag natuurlijk niet ontbreken op uw bruiloft. Kies een vorm die bij u past. Gaat u voor een band of een DJ? Het team van BRASA Beemster helpt u graag met het aankleden van de trouwlocatie en het afstemmen van uw muzikale voorkeur.