Fietsroute

Zin in een mooie dag op de (elektrische) fiets? De website route.nl heeft fietsroutes door heel Nederland. Er is ook een startroute vanuit Middenbeemster. Eerst nog even een kop koffie bij BRASA Beemster bar & kitchen voor dat je op de fiets stapt?

Fietsroute Beemster, De Rijp en Schermerhorn

Deze route neemt je mee langs de mooiste en meest historische boerderijen van Werelderfgoed Beemster. Bij knooppunt 60 heb je een prachtig uitzicht over Fort Spijkerboor, één van de forten van de Stelling van Amsterdam. In het voormalige vissersdorp de Rijp is historie prachtig bewaard gebleven, een mooi voorbeeld hiervan is het oude Raadhuis waar nu de VVV gevestigd is. Fiets door polder landschappen en kijk uit over het oude en nieuwe land van de Schermer en de Beemster. Uitgestrekt en mooi in alle seizoenen. Onderweg kun je een bezoek brengen aan Stolpboerderij De EenhoornLandgoed RustenhoveHerinnering aan een glorietijd en ’t kleinste huisje Schermerhorn.

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

Meer routes in en rondom de Beemster vind je hier.

Babyshower

High tea

High wine

High beer

Specials