restaurant brasa beemster feestlocatie

Feestlocatie

Feestlocatie

Misschien kent u BRASA Beemster als sfeervolle locatie voor uw lunch of diner. Maar naast heerlijk uit eten gaan heeft restaurant BRASA Beemster nog veel meer te bieden. Als feestlocatie kunt u bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan evenementen. Denk bijvoorbeeld aan onze vergaderlocatie en onze faciliteiten als trouwlocatie. Maar u kunt bij ons ook prima terecht als feestlocatie.

Of u nu een jubileum, bruiloft of de komst van een kindje viert. Het team van restaurant BRASA Beemster staat voor u klaar als uw feestlocatie.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over BRASA Beemster als feestlocatie?

Mogelijkheden

BRASA Beemster is gevestigd in het voormalig Heerenhuis. Naast een sfeervolle locatie heeft restaurant BRASA Beemster nog veel meer te bieden als feestlocatie.

Heeft u speciale wensen omtrent uw feest? Het team van BRASA Beemster staat voor u klaar om uw feest zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Neem voor al uw vragen en wensen contact met ons via telefoonnummer 0299 681 440 of via e-mail op reserveringen@brasabeemster.nl

Parkeergelegenheid

Restaurant BRASA Beemster is de perfecte feestlocatie. Wij zijn goed te bereiken vanuit Purmerend en vanaf de A7 en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Routebeschrijving

Feestlocatie Beemster

Heeft u een jubileum, verjaardag of iets anders te vieren? Er is altijd een goede reden voor een prachtig feest. Maar daar hoort natuurlijk wel een sfeervolle locatie bij. BRASA Beemster is een prachtige feestlocatie voor al uw (bedrijfs)feesten en partijen. Laat ons alle organisatie en verzorging uit handen nemen en geniet zelf net zo hard mee van het feest.

Groot of klein voor ieder feest is BRASA Beemster de perfecte locatie. Wij beschikken over diverse zalen en zorgen voor genoeg ruimte en een intieme sfeer.

Wij denken graag met u mee

Heeft u nog geen idee hoe u uw feest wilt vieren? Het team van BRASA Beemster staat voor u klaar en denkt graag met u mee. We doen suggesties voor muziek, hapjes, organisatie en de aankleding van de locatie.

Bereikbaarheid

BRASA Beemster is erg goed bereikbaar. Zowel vanuit Purmerend als vanaf de A7 bent u binnen 10 minuten bij ons. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Uw feestlocatie in de Beemster en omstreken

Wilt u BRASA Beemster als uw feestlocatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0299 681 440 of via e-mail reserveringen@brasabeemster.nl.