restaurant purmerend babyshower

Babyshower

Babyshower

Is je zus, schoonzus, vriendin of collega in blijde verwachting? Dan is er niets leukers dan haar te verrassen met een volledig verzorgde babyshower. Gezellig samen de komst vieren van het kleintje onder het genot van een hapje, drankje en de nodige cadeautjes.
Bij restaurant BRASA Beemster begrijpen wij dat als geen ander. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je babyshower te organiseren.

Het team van BRASA Beemster staat voor je klaar om van jou babyshower een onvergetelijke moment te maken.

Combinatie Babyshower/High tea

Een mogelijkheid waar veel gebruik van wordt gemaakt is om de babyshower te combineren met een High Tea. Wij zorgen dan voor de passende versiering en eventueel een extra tafel voor cadeautjes, terwijl onze gasten kunnen genieten van ons heerlijke uitgebreide thee assortiment en lekkere zoetigheden en hartige hapjes.

De volgende lekkernijen worden geserveerd:

Klein pomodorisoepje
Diverse belegde bolletjes
Diverse wraps
Red Velvet Cake
Cheesecake
Brownie
Scone
Croissantjes
Jam
Clotted Cream

Een babyshower kost 31,50 per persoon en duurt ongeveer 2,5 uur.
Voor een babyshower kun je dagelijks vanaf 12.00 uur reserveren.

Uiteraard kunnen wij de High Tea uitbreiden met een feestelijk glaasje prosecco of andere lekkernijen!

Het team van BRASA Beemster staat voor je klaar om van jouw babyshower een onvergetelijke moment te maken!

Informatie aanvragen

Heb je vragen over het organiseren van een babyshower? Wij denken graag met je mee. Stuur een mail naar reserveringen@brasabeemster.nl en dan nemen we contact met je op.

Openingstijden

U kunt bij restaurant BRASA Beemster op elk gewenst moment terecht voor een babyshower. U bent op onderstaande dagen en tijden van harte welkom.

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 – 23:00 uur
Donderdag 11:00 – 23:00 uur
Vrijdag 11:00 – 23:00 uur
Zaterdag 11:00 – 23:00 uur
Zondag 11:00 – 23:00 uur

Parkeergelegenheid

Restaurant BRASA Beemster is de perfecte plek je babyshower. Wij zijn goed te bereiken vanuit Purmerend en vanaf de A7 en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Routebeschrijving

Babyshower tips

Is dit de eerste babyshower die u organiseert en heeft u nog geen idee hoe dat precies in zijn werk gaat? Wij helpen u graag op weg met enkele tips om uw babyshower vlekkeloos te laten verlopen.

De gastenlijst

Er mag natuurlijk niemand ontbreken tijdens de babyshower. Stel daarom ruim van te voren een gastenlijst op en bespreek deze met de mother to be. Zo weet je zeker dat alle speciale vrienden en familieleden aanwezig zijn.

Uitnodigingen

Natuurlijk mogen ook de uitnodigingen niet ontbreken. Verstuur ze ruim van te voren, zodat iedereen deze speciale gelegenheid niet aan zich voorbij hoeft te laten gaan. U kunt uitnodigingen gewoon per e-mail versturen of stuur een leuk kaartje. Met een datumprikker zorgt u er eventueel voor dat u een datum kiest waarvan u zeker bent dat iedereen kan.

Thema

Geen babyshower zonder thema. Bepaal het thema voordat u de dag gaat plannen. Zo loopt alles soepel in elkaar over. Bespreek het thema met de aanstaande moeder.

Regel bedankjes

Natuurlijk mogen ook de bedankjes niet ontbreken na afloop de afloop van de babyshower. Het is leuk om de bedankjes te relateren aan het thema. Denk bijvoorbeeld aan iets lekkers of een lekker verzorgingsproduct.

Maak een agenda voor de dag

Met een agenda zorgt u ervoor dat iedereen weet wanneer zij verwacht wordt en wat er die dag staat te gebeuren. De agenda hoeft natuurlijk niet minutieus te worden gevolgd. Maar geeft u een fijne houvast om de babyshower zo relaxt mogelijk te laten verlopen.

Heeft u vragen?

Heeft u verder nog vragen of speciale wensen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem dan contact op met Yasmin van den Enk op telefoonnummer 0299 68 14 40 of via e-mail op reserveringen@brasabeemster.nl.