restaurant purmerend babyshower

Babyshower

Babyshower

Is je zus of vriendin in blijde verwachting? Dan is er niets leukers om haar te verrassen met een Babyshower. Gezellig samen de komst vieren van het kleintje onder het genot van een hapje, drankje en de nodige cadeautjes.
Bij restaurant BRASA Bar & Kitchen begrijpen wij dat als geen ander. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je babyshower te organiseren.

Het team van BRASA Beemster staat voor je klaar om van jou babyshower een onvergetelijke moment te maken.

Informatie aanvragen

Heb je vragen over het organiseren van een babyshower? Wij denken graag met je mee. Laat in het formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om vrijblijvend alle mogelijkheden met je te bespreken.

Informatie aanvraagformulier

  Klik op bovenstaande button om uw gegevens te verzenden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook ons privacybeleid.

  Openingstijden

  U kunt bij restaurant BRASA Beemster op elk gewenst moment terecht voor een babyshower. U bent op onderstaande dagen en tijden van harte welkom.

  Maandag 10:30 – 00:00 uur
  Dinsdag Gesloten
  Woensdag 10:30 – 00:00 uur
  Donderdag 10:30 – 00:00 uur
  Vrijdag 10:30 – 02:00 uur
  Zaterdag 10:30 – 02:00 uur
  Zondag 10:30 – 00:00 uur

  Parkeergelegenheid

  Restaurant BRASA Beemster is de perfecte plek uw babyshower. Wij zijn goed te bereiken vanuit Purmerend en vanaf de A7 en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  Routebeschrijving

  Babyshower tips

  Is dit de eerste babyshower die u organiseert en heeft u nog geen idee hoe dat precies in zijn werk gaat? Wij helpen u graag op weg met enkele tips om uw babyshower vlekkeloos te laten verlopen.

  De gastenlijst

  Er mag natuurlijk niemand ontbreken tijdens de babyshower. Stel daarom ruim van te voren een gastenlijst op en bespreek deze met de mother to be. Zo weet je zeker dat alle speciale vrienden en familieleden aanwezig zijn.

  Uitnodigingen

  Natuurlijk mogen ook de uitnodigingen niet ontbreken. Verstuur ze ruim van te voren, zodat iedereen deze speciale gelegenheid niet aan zich voorbij hoeft te laten gaan. U kunt uitnodigingen gewoon per e-mail versturen of stuur een leuk kaartje. Met een datumprikker zorgt u er eventueel voor dat u een datum kiest waarvan u zeker bent dat iedereen kan.

  Thema

  Geen babyshower zonder thema. Bepaal het thema voordat u de dag gaat plannen. Zo loopt alles soepel in elkaar over. Bespreek het thema met de aanstaande moeder.

  Regel bedanktjes

  Natuurlijk mogen ook de bedankjes niet ontbreken na afloop de afloop van de babyshower. Het is leuk om de bedankjes te relateren aan het thema. Denk bijvoorbeeld aan iets lekkers of een lekker verzorgingsproduct.

  Maak een agenda voor de dag

  Met een agenda zorgt u ervoor dat iedereen weet wanneer zij verwacht wordt en wat er die dag staat te gebeuren. De agenda hoeft natuurlijk niet minutieus te worden gevolgd. Maar geeft u een fijne houvast om de babyshower zo relaxt mogelijk te laten verlopen.

  Heeft u vragen?

  Heeft u verder nog vragen of speciale wensen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem dan contact op met Annemieke van Wijnen op telefoonnummer 0299 68 14 40 of via e-mail op reserveringen@brasabeemster.nl.